Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: fanel la 15.02.2012
Sambata dimineata, Bula sare vioi din pat si ii spune Bubulinei: - Azi e zi de mers la dame. - Cum adica? intreaba socata Bubulina. - Uite asa! Eu ma duc la Mimi de la 3, iar tu te duci la mă-ta..
4 voturi
Trimis de: maricel la 15.02.2012
Profesoara, la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula !!!...tipa profa. Noi nu vorbim asa aici!!! La care, Bula zice: - Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!
9 voturi
Trimis de: flory la 15.02.2012
Dupa moartea celui mai cautat terorist in viata, pe internet au aparut zeci de bancuri cu Osama Bin Laden. Printre cele mai tari sunt: “Cine nu a putut sa ajunga la nunta regala este invitat la pomana lui Bin Laden!” sau “Ieri seara cetateanul american John Stone l-a impuscat pe Osama bin Laden. Acum d-l Stone are nevoie de un televizor nou.” Dar iata toate glumele si bancurile care au aparut pe internet. Stiri: - Ieri seara cetateanul american John Stone l-a impuscat pe Osama bin Laden. Acum d-l Stone are nevoie de un televizor nou. Cine nu a putut sa ajunga la nunta regala este invitat la pomana lui bin laden! Primii 25 de bin Ladeni, distrusi de americani, s-au dovedit a fi din placaj. Bin Laden la poarta Raiului. Apare Sfantul Petru care ii zice: -Tu doar nu vrei sa intri? La care Bin Laden ii raspunde: -Nu, dar aveti voi 3 minute sa iesiti!!! Cum faci ca un pentagon sa fie un patrulater? Aplici teorema lui Bin Laden. Q: Daca joaca sah bin Laden cu Bush, stii cine castiga? A: Bin Laden, ca Bush nu mai are 2 turnuri Care e melodia preferata a lui Bin Laden? - “Oops i did it again”! Osama bin laden isi deschide o companie de transport aerian! Mesajul de intampinare: “Osama Bin Laden Air Lines va ureaza drum BUM!!!! …
24 voturiTrimis de: luminita la 15.02.2012
bancuri Alinuta o intreaba pe mamasa.. Alinuta -mama de ce e tata chel Mamasa-pentru ca are mult creier alinuta-pai si tu de ce ai atata par Mamasa-taci si mananca
5 voturi
Trimis de: marean la 12.02.2012
doi hoti au jefuit un camp de porumb. hot1;ma frate dar unde impartim porumbul,daca vine paznicu??? hot2:hai in cimitir ca acolo nu trece nici dracu! hot1:dar de unde stim ca nu intra cineva si ne pandeste? hot2:pai fi atent ,punem 2 porumbi in poarte si daca se misca inseamna ca a intrat cineva. incep ei sa isi imparta porumbul ,cand la un moment dat trece paznicul si asculta la poatra: hoti;unu mie unu tie unu mie unu tie .Paznicul:vai drace ,astia isi impart mortii in cimitir . fuge la popa paznicul :parinte am trecut pe langa cimitir si am auzit cum impart dracii mortii. popa se imbraca si asculta la cimitir cu paznicu: hotu1:ma am impartit corect nu?? hotu2:da frate dar mai avem doi la poarta.
10 voturi
Trimis de: marean la 12.02.2012
Vine o nimfomana la doctor. Doctorul: -Intindeti-va va rog pe patul acela... Ea, fericita: -Cum de va-ti dat seama atat de repede ce-mi lipseste?...
5 voturi
Trimis de: alina la 09.02.2012
Doua babe merg in gradina la cules morcovi.La un moment dat una dintre ele scoate un morcov din pamant si ii zice celeilalte.Ia asa-i si p**a lui Gheorghe al meu.Cealalta intreaba mirata : Cum ? Asa de ,mare? Cea cu morcovul : Nu .Asa de murdara !
15 voturi
Trimis de: Gheorghisan Florentina la 08.02.2012
Sotia lui Bula,Maria era foarte nervoasa si suparata pe sotul sau deoarece acesta in ultimul timp o neglija si aproape tot timpul iesea cu baietii in oras in loc sa stea cu ea si sa fie romantic.Nemaisuportand aceasta situatie,ii spune acestuia: -Mai Bula,in ultimul timp ma eviti,nu mai esti deloc afectuos cu mn...spune-mi si mie 2 vorbe calde macar acum!! -Dar cum sa nu-ti spun draga mea?Ardete-ar focu\\\\\\\'!!!
15 voturi
Trimis de: Alex la 08.02.2012
O bătrînică reclamă la poliţie un viol. - Şi cum zici c-a fost, maică? - Apoi, era noapte, întuneric, opreşte o maşină lîngă mine, coboară unul, mă izbeşte pe capotă şi mi-a tras-o pe la spate. - Şi, mătuşică, nu i-ai văzut faţa? - D-apăi n-am apucat. - Dar vreun semn particular, la vreo mînă, ceva, un tatuaj? - N-am văzut, maică, pe bezna aia. - Maşina ce culoare avea? - Păi, ce să zic, era închisă, dar pe-ntuneric şi fără ochelari... - Dar numărul? - Aaaa, numărul a fost bun, ce să zic!
4 voturi
Trimis de: doru marian la 08.02.2012
Au fost doi hoti Pula si Bula Si zice Bula:-Sami sugi o lamaie Pula. Si dupa aia zice pula:-ma Bula tu daca ai femei de ce vrei sa venim sa violam femei,ca tu nu sti ca am venit sa futem femei ma
4 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>