Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: haituit an tara mea la 08.02.2012
La vama, in aeroportul din New York , un roman prezinta o valiza mica plina cu pastile... Vamesul: Ce sunt pastilele albe? Romanul: tratament naturist contra tusei. Vamesul: pastilele rosii? Romanul: contra durerilor de spate Vamesul: pastilele verzi? Romanul: contra colicilor biliare si durerilor de stomac La fundul valizei poza lui Basescu. Vamesul intreaba: si... asta? - Contra dorului de tara...!!!
4 voturi
Trimis de: teo la 05.02.2012
Stiti care este diferenta intre paine si kener[in ungureste]? PAINEA ESTE MAI PROASPATA.
1 voturi
Trimis de: Ertan la 02.02.2012
Un pui de manelist vine acasa dupa prima lui zi de scoala: -Mamico, azi la scoala am facut literele si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca ascult manele? -Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent. A doua zi dupa scoala: -Mamico, azi am facut adunari si eu am fost cel mai bun. De ce mamico pentru ca imi plac manelele? -Nu puiul mamii, pentru ca esti inteligent …. A treia zi dupa scoala: -Mamico azi am avut educatie fizica si eu sunt singurul baiat din clasa care am par pe piept. De ce mamico pentru ca sunt manelist? -Nu puiul mamii, pentru ca ai 24 de ani!
1 voturiTrimis de: DAN R la 02.02.2012
stiti de ce SOLCANU face dragoste numai intre sarbatori? Pentru ca si-a botezat bucile . Pe cea din stanga o cheama ,, CRACIUN\" ,iar pe cea din dreapta,, SFANTUL VASILE\'\'
1 voturi
Trimis de: Oana la 02.02.2012
Discutie intre doua blonde : -Stii, o relatie e ca o partida de carti. Daca n-ai partener bun, macar o mana buna sa ai.
1 voturi
Trimis de: Oana la 02.02.2012
Cica a venit Papa in Romania. Si mergea el cu masina condusa de sofer si cum nu-i placea felul in care conducea masina ii spune sa se dea la o parte ca sa conduca el. Incepe Papa si baga viteza, trece pe rosu s.a.m.d. La un moment dat doi trecatori: -Bai, tu ai vazut cine era ala ? -Nu, da\' era om important, n-ai vazut ca soferul lui era PAPA ?!?
1 voturi
Trimis de: Oana la 02.02.2012
George W. Bush, Michael Jordan, Papa Ioan Paul al II-lea, si un Elev calatoresc cu avionul. Dintr-o data, pilotul anunta ca motorul s-a defectat si ca va trebui sa sara cu parasuta. Problema este ca exista doar 3 parasute pentru pasageri. Michael Jordan spune: \"Eu sunt un baschetbalist celebru si echipa are mare nevoie de mine\". Isi ia o parasuta si sare. George W. Bush spune: \"Eu sunt cel mai destept presedinte pe care l-a avut vreodata USA, eu am nevoie de o parasuta\". Si sare. Papa Ioan Paul al II-lea spune catre elev:\" Eu sunt batran, poti sa iei tu parasuta, salveaza-ti viata\". Elevul spune ca nu este nevoie pentru ca mai este o parasuta ramasa si pentru el. Papa: \"Nu se poate, nu erau numai 4?\" Elevul:\"Ba da, dar presedintele Americii a sarit cu ghiozdanul meu\".
1 voturi
Trimis de: codreanu georgian la 01.02.2012
care e culmea gandiri?sa cazi pe ganduri si sa iti rupi o mana
1 voturi
Trimis de: lumi la 01.02.2012
Profesoara: Bula tradu in engleza : Pisica a cazut in apa si s-a inecat. Bula: e foarte simplu dna. profesoara \"The cat catapultum in water glugluglu and no more miau miau\"
1 voturi
Trimis de: ivan daniela la 29.01.2012
un tigan bolnav mergea la un medic cu 500 de euro la consultatie.Intra in cabinet il consulta medicul in recomanda niste supozitoare si ii spune sa le introduca in rect.tiganul iese afara si-l intreaba fratele sau: -Ce-ai facut? ii arata supozituarele si ii spune: -Mi-a spus sa le introduc direct. fratele zice: -Ba tu esti nebun direct direct dar unde? Ai dat o gramada de bani si nu ai rezolvat nimic! -mai dute si mai intreaba odata. tiganul intra din nou in cabinet sii spune doctorului: -Ce sa fac cu astea? doctorul zice: -Sa le bagi in anus. iesi din nou sii spune fratelui sau: -Ba mi-a zis sa le bag la anul. fratele sau ii zice: -Tu esti nebun?Tu esti bolnav acuma nu la anul.du-te din nou. Intra din nou tiganul in cabinet si il intreaba acelasi lucru pe medic. medicul zice -Bagati-le in c... iese tiganul afara si ii zice fratelui sau. -vezi ce ti-am sis ca se enerveaza dr. mi-a zis sa le bag in c... Se duc tiganii acasa peste trei zile se intalneste cu doctorul sii zice: -Ai luat tratamentul? -Da doctore dar ce gretoase au fost!
1 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>