Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: poporul roman la 20.01.2012
BASESCU impreuna cu fetele lui survolau multimea din piata universitatii cu elicopterul! -am sa arunc 10.000 de euro si am sa fac un roman fericit!zice BASE.. Fata cea mica spune:nu mai bine arunci de doua ori 5000 de euro si faci doi romani fericiti! Cea mare spune:tata arunci cate o mie si faci 10 romani fericiti! -pilotul elicopterului (care era bugetar)spune: -Domnu presedinte nu mai bine va aruncati dumneavoastra si asa faceti toti romani fericiti!!!
1 voturi
Trimis de: C. Enache la 19.01.2012
Un sofer gonea cu 150 km/h. La un moment dat vede in oglinda girofarul unei masini de politie, dar accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist asa ca trage pe dreapta. Politistul ii spune: -Am avut o zi groaznica, sunt obosit si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea, asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci. -Acum 3 saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.
1 voturi
Trimis de: florin la 17.01.2012
Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe Ministrul de Finanţe. - Să-mi scoţi de unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi asigurarea celor mai bune condiţii de trai a puşcăriaşilor. ... - De unde, Şefule? Dacă am avea banii ăştia i-am da probabil celor din învăţământ. - Bă! Tu ai impresia ca dupa ce termin mandatul ma duc la scoala?
1 voturiTrimis de: val la 15.01.2012
Mama si tatal lui Bula stateau la garsoniera. Ei vroiau sa faca sex si nu stiau cum sa scape de Bula. Ii vine o idee tatalui : T: Bula ia iesi tu pe balcon si zi ce mai e pe afara. Bula se duce si incepe sa povesteasca : B: Vecina de la 1 a aruncat gunoiul in strada. T: Altceva ? B:Un om isi plimba cainele. T: Altceva ? B: Parintii lui Ionel fac sex. T: De unde ai mai scos-o si pe asta Bula ? B: Pai, sta si el singur pe balcon ca si mine.
5 voturi
Trimis de: Mira la 12.01.2012
Un om cade de pe o schelă. Singurul martor la accident este un copil. Un poliţist vine şi-l întreabă: -Măi copile, de ce a căzut omul ăla de pe schelă? -Păi l-a batut D-zeu. -De ce l-a bătut D-zeu? -Că a înjurat.. -Da\' ce a înjurat? -Dă-te dracu de copil tâmpit, nu mai scutura schela!!!
1 voturi
Trimis de: VIVUTZA la 08.01.2012
O blonda merge la un magazin de electrocasnice..se uita prin magazin...,si la un moment dat il intreaba pe vanzator: B: cat costa televizorul asta? V:nu vindem produse blondelor! A doua zi vine blonda vopsita bruneta,si il intreaba p vanzator: B:cat costa televizorul acesta? V:nu vindem produse blondelor! B:d unde ti\'ai dat seama ca sunt blonda? V:asta e cuptor cu microunde!:))
1 voturi
Trimis de: mohora laurentiu la 07.01.2012
Era o baba batrana si se pregatea sa moara noaptea ia aparut in vis IISUS si ia zis:\"Femeie vei mai trai 100 de ani\"! Femeia cand se trezi a fost foarte fericita si bani pt inmormantare ii cheltui pe silicoane ,operatii estetice ce mai ziceai ca e PAMELA ANDERSON,cand a trecut strada a calcat-o o masina si a murit.Ajungand la D-zeu il intreaba: \"Doamne de ce m-ai omorat daca miai zis ca mai traiesc 100 de ani? \"Pai, nu te-am mai recunoscut!
1 voturi
Trimis de: Ghizdavet la 05.01.2012
Profa\\\' ii da de scris lui Bula pentru a doua zi 4 propozitii. Se duce el acasa: -Mama, zi o propozitie ... -Taci in pi*da matii ca sunt nervoasa! Bula noteaza ...: -Sora, zi o propozitie ... -Si ce daca, si ce daca?? Bula noteaza ...: -Tata, zi o propozitie ... -Stefan cel Mare, Stefan cel Mare!!! Bula noteaza ...: -Frate zi o propozitie ... -Un kkt mic si gras, un kkt mic si gras!!! Bula noteaza ... A doua zi, la scoala: -Bula, zi propozitiile! -Taci in pi*da matii ca sunt nervos! -Bula, vezi k chem directorul.. -Si ce daca, si ce daca?? Vine directorul: -Mai Bula, cine te crezi, ma? -Stefan cel mare, Stefan ce Mare !!!! -Si pe mine cine ma crezi? -Un kkt mic sigras, un kkt mic si gras !!!
1 voturi
Trimis de: Costin la 05.01.2012
O bătrînică reclamă la poliţie un viol. - Şi cum zici c-a fost, maică? - Apoi, era noapte, întuneric, opreşte o maşină lîngă mine, coboară unul, mă izbeşte pe capotă şi mi-a tras-o pe la spate. - Şi, mătuşică, nu i-ai văzut faţa? - D-apăi n-am apucat. - Dar vreun semn particular, la vreo mînă, ceva, un tatuaj? - N-am văzut, maică, pe bezna aia. - Maşina ce culoare avea? - Păi, ce să zic, era închisă, dar pe-ntuneric şi fără ochelari... - Dar numărul? - Aaaa, numărul a fost bun, ce să zic!
1 voturi
Trimis de: Robert la 05.01.2012
Intr-o vara Bula,Strula si Tiganu au vrut sa vada care rezista ce-l mai mult in cocina porcului. Prima data intra Bula sta 5 minute si iese afara zicand: -Mamaa ce pute basina porculuiii! A doua oara intra Strula sta si el 10 minute si iese afara zicand: -Puhhhhhhhh ce pute basina porcului! A treia oara intra Tiganu ,sta 5 minute,sta 10 ,sta 15 ,dar dupa 20 iese porcu afara zicand: -Aoloooo ce pute basina tiganuluiii! [Sper ca ati inteles acest banc]
1 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>