Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: Marius la 15.12.2011
Stii care-i diferenta dintre curaj si tupeu? Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii , sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: -Inca mai faci curat sau tocmai te pregateai sa decolezi? Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii , invaluit intr-un nor de parfum , cu urme de ruj pe haine , sa-ti vezi nevasta cu un maturoi in mana si sa-i spui : Nu te enerva , tu urmezi.
1 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
Cand e singurul moment cand un barbat se gandeste la o cina cu lumanare pe masa? -Cand se ia curentul
1 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
Sotia primarului se duce la baia publica.Cabinele fiind ocupate , ea asteapta sa-i vina randul.La un moment dat , apare o prostituata locala , careia i se face imediat loc.Manioasa , primarita se plange sefului. -Aceste , ridicand din umeri , raspunde:-Va rog sa fiti intelegatoare! Pe dumneavoastra va asteapta numai stimabilul nostru primar , pe ea , insa , tot orasul.
12 voturiTrimis de: Marius la 15.12.2011
Un barbat se refacea dupa o operatie cand vine o asistenta si il intreaba cum se simte : -Sunt bine , dar nu mi-a placut cuvantul din trei litere pe care l-a folosit doctorul in timpul operatiei . -Dar ce-a spus?l-a intrebat asistenta -UPS
1 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
La scoala , elevii au primit tema sa scrie o compunere cu titlul \'\'Daca as fi miliardar\'\'. Toti scriu , numai Bula nu scrie. -De ce nu scrii? este intrebat de catre profesoara. Bula foarte calm : -Imi astept secretara.
8 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
Doua blonde cautau prin padure un brad de craciun.Dupa o zi intreaga de stat in frig una dintre ele spune celeilalte : -Auzi , n-ar fi mai bine sa luam unu\' asa... fara globuri?
1 voturi
Trimis de: Marius la 15.12.2011
Vine Bula la taica-su : -Tata , tocmai am salvat o fata de la viol. -Bravo , Bula ! Cum ai facut? -Nu mi s-a sculat.
1 voturi
Trimis de: dupa net la 13.12.2011
O doamna se plange la un preot: - Mi-a facut o prietena cadou un papagal. Este foarte frumos si m-am bucurat foarte mult la inceput, dar dupa aceea de cate ori trec pe langa el spune: \\\\\\\\\\\\\\\"Crapa mai repede, scorpie batrana!\\\\\\\\\\\\\\\" - Nu va faceti griji, scumpa doamna, ii spune preotul, am sa va imprumut pentru o saptamana papagalul nostru al bisericii, care este foarte evlavios si care sigur va avea o influenta pozitiva asupra papagalului dumneavoastra. Dupa o saptamana aceeasi doamna vine si mai suparata: -Dar acum ce s-a mai intamplat? intreaba preotul. -Acum, dupa ce ce papagalul meu zice \\\\\\\\\\\\\\\"Crapa mai repede scorpie batrana\\\\\\\\\\\\\\\", celalalt spune \\\\\\\\\\\\\\\"Asculta Doamne, rugaciunile noastre!\\\\\\\\\\\\\\\"
29 voturi
Trimis de: Boanta Marian la 07.12.2011
Ce a scris ginerele pe crucea soacrei : Sub aceasta piatra sacra, Zace scumpa mea soacra Doua luni de mai traia, Zaceam eu si citea ea.
1 voturi
Trimis de: Ciobanu Marian la 07.12.2011
Oltenii sunt in razboi cu ardelenii... Intr-o dimineata, ardelenii pun spre Oltenia un banner mare, pe care scriu: \'Sa ne pupati in cur!\'. A doua dimineata, pe partea dispre Ardeal, oltenii au scris in timpul noptii: \'Si noi, pe voi!...
5 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>