Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: Ion Ionescu la 05.12.2011
Trenul opreste in gara. Un calator coboara geamul si intreaba \"Caracal?\". De pe peron i se raspunde \"Bine ca esti tu destept!\"
1 voturi
Trimis de: XXXX la 05.12.2011
Judecand dupa actuala criza mondiala ce ar face un roman daca in acest moment un ozn gigantic ce survoleaza deasupra casei sale ar cadea?L-ar vinde pe bucati la fier vechi !
1 voturi
Trimis de: Elly la 04.12.2011
Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba: - Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut? - Ceva bijuterii, un televizor si putine economii... - Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit? - Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala... - Bula, de ce a murit? - A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul. - Ce ghinion! Si ce-ati facut? - Macaroane cu branza.
19 voturiTrimis de: Elly la 04.12.2011
Profesoara catre elevi: - Vasilica, ce-i tatal tau? -Gunoier. - Nu se spune gunoier, ci lucrator la Salubritate. -Petrica, ce-i tatal tau? -Gropar. - Nu se spune gropar, ci lucrator la Pompe Funebre. -Ioane, ce e tatal tau? - Cioban! - Nu, mai, Ioane, se spune Indrumator Pastoral. -Bula, ce-i tatal tau? - DJ la Mystic Club. - Cum adica? - Clopotar la biserica...
2 voturi
Trimis de: Elena la 04.12.2011
era un vultur pe nume Alinut . Vine porumbelul si ii zice Alinut faci o cursa .Alinut raspunde ca nu are rost deoarece au mai facut de inca 10 ori si tot el a pierdut :))
2436 voturi
Trimis de: Adrian la 04.12.2011
O elevă de la Liceul Jean Monnet, olimpică la concursul național de matematică, este întrebată de unul dintre părinți: Draga mea, de ce trebuie să mai faci pregătire la acest obiect, când tu ai obținut cel mai important premiu? La care fata răspunde: D-nul profesor mi-a spus că abia când voi împlini 18 ani, îmi va închide paranteza și vom trece la următorul capitol intitulat ,,Pe la spa..\\\'\\\'.
11 voturi
Trimis de: Andrei4 la 03.12.2011
Vede un tigan niste vulturi ca se arunca de pe o stanca , se duce si el, sare un vultur dupa el se arunca tiganul si dupa tigan alt vultur, cel din spate face : ce faci ma tigane aici nici macar nu ai aripi , la care vulturu din fata : lasal ma in pace, ca are adrenalina !
1 voturi
Trimis de: ....... la 03.12.2011
Un spermatozoid fugea dupa un ovul. Spermatozoidul ii spune ovulului: -Cand te prind copil te fac!!!
9 voturi
Trimis de: Marian Lupescu la 01.12.2011
La scoala copii sunt intrebati daca stiu ce ce au fost adusi pe lume. Bula, ca de obine cu ambele maini pe sus. .. - ...eu tovarasa, eu !!!!!!! - Nu Bula ca tu spui prostii. Costele ia spune tu. - Pai cred ca a venic cu barza... Bula: - Nu e adevarat tovarasa !! - Ionescule spune tu.- Pai cred ca am veniut cu un ren. Bula: - Nu-i adevarat tovarasa !! Si intreaba asa profa cam juna de clasa. In final - ca sa scape de Bula ii sa si lui voie: - Bula, zi si tu, da sa nu spui prostii !!! - Nu tovarasa. Eu am venit pe lume ce FERIBUTU ! Profa ?!?! nelamurita : - Cu ce bule ?? - Cu FERITOTU doamna ! _ Cum ? Explica ! - Pai am auzit aseara cand tata ii spunea lui mama: \"- FA ! nu mai FERI BOTU ca iar ramai gravida si iar mai faci un Bula !!!\"....
31 voturi
Trimis de: Marian Lupescu la 01.12.2011
Ma suna disperata nevastamea acum vreo luna: - Mariane, cumpara-mi imediat un cojoc ! O intreb eu : - Cojor ? Da nu ai mama unul ? Ce faci cu el ? La care ea imi spune: - pai mai imi trebuie unul sa il pun pe pensie ca au aunutat astia de la Realitatea ca anul asta ingheata pensiile ! Dupa ce ca e mica, daca mai si raceste , cu banii pe care ii dau pe medicamente sa o fac bine inseamna ca nu mai iau nimic !!! Ia repede un cojoc. Pa.
6 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>