Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: alexandru la 05.11.2012
Bula se duce la mare.Cand intra in apa aude o voce:+sau-2?+2. Cand iese din apa,Bula se trezeste cu 4 c.....Data viitoare zic -2.Bula intra iar in apa si vocea il intreaba:+sau-4?
8 voturi
Trimis de: alexandru la 05.11.2012
Canibalii prind 3 oameni.Un francez,un englez si un roman.Unul dintre canibali le zice:Ba,daca spuneti ceva ce noi nu stim,va iertam,dar daca nu,va pregatim.Primul e francezul.Se gandeste si zice:Roland Garros iar canibalii se aduna.Hara hara hara hara hara hara hara hara.Aaaaaaa,tenis de camp unde au jucat Tiriac,Nastase,Arthuration....Pe tine te punem la cazan si la chiftele.Urmeaza englezul.Se gandeste si zice:Big Ben iar canibalii se aduna.Hara hara hara hara hara hara hara hara.Aaaaaaa,Londra,cu ceasul acela din turn care arata ora precisa....Pe tine te punem la sarmale si la pizza.Urmeaza si romanul.Se gandeste si zice: plenara iar canibalii se aduna.Hara hara hara hara hara hara.Scoate unul capul,nimic.Iar se aduna.Hara hara hara hara hara hara.Scoate unul capul,nimic.Iar.Hara hara hara hara hara hara.Scoate unul capul,nimic.Domnule,ne predam,ai castigat,te eliberam,dar spune-ne si noua,ce inseamna plenara.Pai e tot un fel de hara hara hara hara,dupa care halesc pe unul.
27 voturi
Trimis de: Sava tinel la 01.11.2012
Un vanator impusca o gasca in timp ce zboara,gasca cate in curtea unui fermier.Cand sa dus sa-si recupereze prada,i-a zis fermierului : -Domnule fermier ,imi returnati gasca? -Nu va dau inapoi gasca decat daca,facem un concurs: Dam pe rand intr-e picioarele altuia,cel care tipa m-ai putin castiga.Eu incep! -De acord! Si asa fermierul ii da cat de tare poate,vanatorul cate de durere.El spune: -Acum e randul meu!!! -Lasa ,i-a gasca si pleaca.....
9 voturiTrimis de: alexandru la 31.10.2012
Bula se plimba cu generalul sau si generalul cade intr-o groapa.Bula,scoate-ma!Nu ajung cu mana.Da-mi pusca ta.Acum trage.Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
15 voturi
Trimis de: valentina la 28.10.2012
Discutie pe un site de matrimoniale: Ea: - Sunt inalta, frumoasa, desteapta... El: - Iti place sexul? Ea: - Bineinteles! El: - Faci 69? Ea: - Da, peste doua saptamani.
4 voturi
Trimis de: degon la 26.10.2012
O furnica trece pe sub un elefant si asta se balega chiar peste ea. Dupa vreo doua ore iese furnica de sub balega si zice: -Fir-ar al dracului, m-a nimerit chiar in ochi!!!
7 voturi
Trimis de: degon la 26.10.2012
5. - John! - Yes, Sir . - Adu-mi un pahar cu apă! - Ok, Sir. - John! - Yes, Sir. - Mai adu-mi încă unul. - Bine, Sir . - John! - Mai adu-mi un pahar cu apă... - Dar, Sir, nu vă face bine atîta apă... - John, eşti nebun, nu vezi că arde biblioteca?
7 voturi
Trimis de: malynutzza la 13.10.2012
Un student la cantina. Gaseste un loc liber langa profesor. Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten. Studentul: - Bine, atunci eu am zburat. Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare: - Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi? - Pe cel cu aur. - Dar eu l-as lua pe cel cu minte. - Fiecare ia ce-i lipseste. Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare \"Magar\". Studentul: - D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota...
25 voturi
Trimis de: Shokes la 09.10.2012
Bula in timpul orei. Bula: Imi sugi pula ! Profesoara: AFARA ! Bula: Nu afara . Aici !
20 voturi
Trimis de: Simo la 09.10.2012
Cum se sterge Adrian Copilu\' minune la fund? - Fuge prin iarba!
20 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>