Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: joker la 07.09.2012
Erau candva doua curve blonde care au fost arestate de politie. Cand a sosit ziua eliberarii un politist le-a intrebat: -Voi ce o sa faceti pe viitor? - Eu am sa ma duc sa ma f*** unu\' bine de tot. -Iar tu? - Eu am sa ma marit si vreau sa fac un baiat care sa ajunga fotbalist si sa rateze cu poarta goala. - Bine, dar de ce? - Ca sa strige galeria ,,baga-mi-as p*** in ma-ta !\"
1 voturi
Trimis de: joker la 07.09.2012
Doua blonde pe o banca in parc. Se apropie de el un necunoscut, se invarte ce se invarte pe langa ele si , la un moment dat zice: -Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe picioare? -Da, sigur, nu e nici o problema! Se mai gandeste asta ce se mai gandeste si zice: -Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va pun mana pe sani: -Da, sigur, nu ne suparam! A treia oara: -Ma fetelor, daca va dau o bomboana ma lasati sa va sarut? -Da, cum sa nu, se rezolva! Mai sta tipul pe ganduri, la care una ii zice celeilalte: -Hai, sa plecam de-aici, ca pana ne f*** asta, dam in diabet!
1 voturi
Trimis de: om la 24.08.2012
Secretara blondă vine la directorul băncii: - Domnule director casierul nostru a dispărut! Directorul alarmat zice: - Controlaţi seiful! Secretara vine după două minute: - Domnule director, nu e nici în seif!...
19 voturiTrimis de: om la 24.08.2012
Doi betivi, reparau o masina. - Uita-te daca functioneaza semnalizatorul. - Acum da, acum nu , acum da, acum nu....
16 voturi
Trimis de: Florin la 14.08.2012
Alo alinuta este acasa? Da este acasa si azi si maine ca poimaine o ingropam
18 voturi
Trimis de: RaZor94 la 10.08.2012
Doi ardeleni intră într-un bar. Ion îl întreabă pe Vasile: - No, mă, ce eşti aşa de supărat? - Apăi abia aştept să ajung acasă şi să rup chiloţii muierii. - D-apăi ce ai, mă, cu chiloţii femeii? - Apăi mă aşa mă strîng că de-abia pot mere cu ei pe stradă…
14 voturi
Trimis de: RaZor94 la 10.08.2012
O doamnă intră la farmacie şi îi cere farmacistului arsenic. Farmacistul întreabă: - Doamnă, la ce vă trebuie arsenicul? - Pentru ca să-l omor pe soţul meu! - Doamnă, nu pot să vă vînd arsenic pentru acest motiv, îmi pare rău, spune farmacistul. Atunci doamna scotoceşte în poşetă şi scoate o fotografie cu soţul ei care făcea dragoste cu soţia farmacistului. Acesta se uită la fotografie şi spune: - Ah, scuzaţi-mă, n-am ştiut că aveţi reţetă.
17 voturi
Trimis de: iulian la 04.08.2012
Un oltean se duce-n vizita la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere si stind la masa vad doi muncitori: unul sapa un sant cam de 40 cm latime si 60 cm adincime; la citiva metri in spatele lui, celalalt astupa groapa... Olteanul nu se poate abtine si-i intreaba pe cei doi care-i treaba. Unul din ei raspunde: -Dom\'le, in mod normal echipa noastra e formata din 3 oameni: unul sapa groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupa, numai ca ala de punea cablu\' este in concediu...
11 voturi
Trimis de: florin la 31.07.2012
Era ziua lui Bula implinise 11 ani!!! Maica-sa nu ii facea tort ci coliva(asta-i culmea nesimtiri sa scri pe coliva la multi ani) Si venise maica-sa cu coliva. -La multi ani cu sanatate Bula spune: -Ce sanatate e asta daca imi aduci coliva in loc de tort? -Ce sunt mort? Si a aparut unu cu o coasa in mana si imbracat in scary movie(ziua lui Bula era de halowen) Zicea personajul cu coasa -Ne dati,ori nu ne dati Bula nervos. -Marsi in p**a mea afara ca nu mia sunat ceasul!!
4 voturi
Trimis de: florin la 31.07.2012
Bula este indragostit de invatatoarea lui. -Doamna invatatoare, sunt indragostit de dumneavoastra. -Bula! Eu nu-mi doresc copii! -Nici o problema, doamna, vom folosi prezervativul!
5 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>