Ultimele bancuri adaugate

Trimis de: kamyfeatemmy la 20.06.2012
Gheorgita vine la tatal sau dupa noaptea nunti. si hotarat zice tata eu divortez! Mai ficior ai inebunit ce so intamplat? Nustiu ce, ce nu, nu conteaza eu divortez. Mai feciorul tatei eu is tatal tau mie poti sa imi spui orice.Apoi carei problema? abizice tata! nevasta mea e virgina. Sta taicasu se gandeste oleaca si apoi zice: Ai dreptate mai fecior mai ghiorgita ai dreptate apoi daca la alti nu leo trebuit nu ne trebuie nic noua
27 voturi
Trimis de: cosmin la 05.06.2012
Profesoara, la scoala, incercand sa stimuleze mintile scolarilor, a intrebat: - Ce este rosu aprins si stralucitor? Bula sare si raspunde: - Un camion de pompieri!?! - Nu, zice profesoara, dar imi place cum gandesti. Altcineva? Maria zice: - Un mar? - Corect! zice profesoara. Apoi Bula zice: - Am si eu o intrebare... Ce este lunga, tare, rotunjita, cu par la un cap, si o bagi si scoti din gura? - Bula !!!...tipa profa. Noi nu vorbim asa aici!!! La care, Bula zice: - Periuta de dinti!!! Dar imi place cum ganditi!
13 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Un tigan aduna niste lemne prin padure...si-l prinde paduraru.. - Ce faci ma tigane aici, iar nu mai ai lemne de foc si ai venit sa furi? - Nu domnu padurar, adunam cateva lemne sa dau la iepuri sa manance. - Si mananca iepurii lemne, mai tigane? - Nu stiu domnu padurar, dar daca nu le mananca le bag si eu pe foc.
12 voturiTrimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Gaseste Bula un tigan in padure legat de burta, atarnat de-o craca. - Ce faci ma tigane acolo? il intreaba Bula. - Uite vreau sa ma spunzur si eu... - Pai de burta? Spanzurate de gat. - Am incercat dar ma sufocam.
10 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Un tigan se duce in livada la furat si il prinda paznicul. - Ce faci ma tigane aici? - Uite am gasit si eu niste mere pe jos si vroiam sa le pun inapoi...
9 voturi
Trimis de: Petrica Paul la 28.05.2012
Un tigan la scoala la ora de gastronomie, il intreaba profesoara: - Tigane, ce-ai mancat azi? - Ceai, doamna profesoara. - Cat tigane? - Doua cani. Ora viitoarea ii pune aceeasi intrebare: - Tigane, ce-ai mancat azi? - Ceai, doamna profesoara. - Cat tigane? - Doua cani. - Pai mai tigane spunele si tu la parinti sa-ti dea si alceva de mancare, nu numai ceai. Se duce tganul acasa si ii spune lui tasu, la care tasu ii raspunde: - Cand te-o mai intreba profesoara ce-ai mancat ii spui si tu ...muschi tiganesc. La urmatoarea ora de gastronomie, profesoara intreaba: - Ia zi tigane ce-ai mancat azi? - Muschi tiganesc, doamna profesoara. - Cat tigane? - Doua cani...
8 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Parinte, ieri noapte am facut sex cu 7 femei. - Si nu regreti ca ai pacatuit? - Nici vorba, eu nu sunt credincios. - Si atunci de ce ai venit la mine? - Pai, trebuia sa ma laud si eu cuiva, nu?
24 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos. - Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie. Barbatul se gindeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o.
22 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Merge un barbat cu un pistol intr-un club si incepe sa strige : – Cine s-a culcat cu nevasta-mea? Nu zice nimeni nimic. Barbatul mai striga o data: – Cine s-a culcat cu nevasta-mea?! Incepe unul sa rada. – Ce e asa amuzant? – Nu ai destule gloante…
25 voturi
Trimis de: adyna la 24.05.2012
Examen de absolvire la Academia de Marina: - Ce faci daca in fata navei vine un uragan strasnic, chiar cand esti aproape de tarm? - Arunc imediat ancora, domnule comandant. - Si daca vine un alt uragan din spate? - Arunc din nou ancora, domnule. - Si daca vine altul de la tribord? - Ordon aruncarea ancorei... - Si de unde naiba ai atatea ancore? - Dar dv. de unde ati făcut rost de atatea uragane?
25 voturi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >>